Insya Allah kami akan buktikan !



Haritu masa last day kem Pandu Puteri, seorang guru ada sembang2 dengan kami. Tetiba dengar guru tersebut cakap pasal batch aku.

" Vigorous is not vigorous at all. In class they're very dim. But Valours, they're truly valours."


Oh, sungguh sentap ! Patah seribu hatiku~ Tapi takboleh nafikan 100% apa yang cikgu cakapkan. Entahlah, batch aku ni susah nak bersatu. Bukan kami yang kata, tapi feedback dari ramai orang termasuk KP.

Yes memang susah nak rapat semua skali sebab puak2 sangat banyak. Masa Hari Guru haritu agak sedih la dengan pihak2 yang lepas tangan sewenangnya dari meng'handle' apa yang sepatutnya dia buat. 

Kalau ikhtilat pulak, lagilahh payah. Dekat sekolah cakap gitu gini pandai . Tapi dekat alam maya sungguh dahsyat, sehingga mengalahkan Perdana Menteri, ngko! 

Jujur aku teringin ukhuwah seperti senior Valouritas , Fivers, 0711. Rasa best sangat tengok depa. 

Mungkin Allah tak izin lagi kot semua tu. Terus meneruslah bersangka baik kepada Maha Agung, Insya Allah satu hari nanti VIGOROUS 1115 akan bersatu.

Amin.


Ehh ?

No comments: