Balas Dendam

Nak cerita sikit boleh ?


 "Eh, kau pehal? Orang takmau tau pon pasal hidup kau la. Boo~"

"Lantak aku lah. Blog aku, takmau baca boleh close window maa." *tepuktepuknyampah*

Semalam dok ready nak tidoq tetiba ada orang mesej
Dia kata hai . Ewww.
Menambah dosa membazir kredit aku ja

Unknown number lak tu ! Nak ber'addmath' dengan aku pon tunggu esok la woi.

Tetiba dia cakap merapu, orang Johor la. But first thing first aku yakin ni mesti kawan pompuan aku yang tak abih2 nak test aku sama macam si Zaff dok buat, Ergh. ' Memang  depa ni suka test aku. Tapi kadang2 ada kelebihan dia sebab kita dapat bersedi kalau kena kacau dengan laki. Tak gitu?


Ermmm..


Siaplah kau kalau aku tau yang kau ni pompuan!


Terima kasih kerana baca sampai habis hahahaha.

No comments: