#PrayForZaff


She used to be a happy excited girl. But now dapat berita about her family. Please pray for her family.


 Allah knows best.



Allahu Akhbar. 

Itik

Setianya pantai pada si ombak,
Walaupun ombak selalu pergi jauh namun akhirnya arusnya ke pantai jugak.





Begitu juga aku.



Gemorning.

Hakikat.



Aku sayang semua kawan aku,
Walaupun kekadang kecewa

Namun aku tetap perlukan mereka,
Sebagai penghibur duka lara.

Bersyukurlah.

VG

Malu dengan VG yang pi KISAS. Bahagia mereka kat sana tanpa perlu memikirkan masalah batch.

Aku?

Hergh. Capek

Ada ex-VG haritu kata dia bertuah keluar Irshad sebab VG dah nampak berpecah. Homaii

Tapi masih positif !

Macam Hafiz Aznan post, seteruk kita pon mana ada batch lain boleh jadi macam kita.

Akan cuba memahami apa dia tulis.

Jom bersatu!

AKU CINTA AKAN KESATUAN UMMAH

Insya Allah kami akan buktikan !



Haritu masa last day kem Pandu Puteri, seorang guru ada sembang2 dengan kami. Tetiba dengar guru tersebut cakap pasal batch aku.

" Vigorous is not vigorous at all. In class they're very dim. But Valours, they're truly valours."


Oh, sungguh sentap ! Patah seribu hatiku~ Tapi takboleh nafikan 100% apa yang cikgu cakapkan. Entahlah, batch aku ni susah nak bersatu. Bukan kami yang kata, tapi feedback dari ramai orang termasuk KP.

Yes memang susah nak rapat semua skali sebab puak2 sangat banyak. Masa Hari Guru haritu agak sedih la dengan pihak2 yang lepas tangan sewenangnya dari meng'handle' apa yang sepatutnya dia buat. 

Kalau ikhtilat pulak, lagilahh payah. Dekat sekolah cakap gitu gini pandai . Tapi dekat alam maya sungguh dahsyat, sehingga mengalahkan Perdana Menteri, ngko! 

Jujur aku teringin ukhuwah seperti senior Valouritas , Fivers, 0711. Rasa best sangat tengok depa. 

Mungkin Allah tak izin lagi kot semua tu. Terus meneruslah bersangka baik kepada Maha Agung, Insya Allah satu hari nanti VIGOROUS 1115 akan bersatu.

Amin.


Ehh ?

Balas Dendam

Nak cerita sikit boleh ?


 "Eh, kau pehal? Orang takmau tau pon pasal hidup kau la. Boo~"

"Lantak aku lah. Blog aku, takmau baca boleh close window maa." *tepuktepuknyampah*

Semalam dok ready nak tidoq tetiba ada orang mesej
Dia kata hai . Ewww.
Menambah dosa membazir kredit aku ja

Unknown number lak tu ! Nak ber'addmath' dengan aku pon tunggu esok la woi.

Tetiba dia cakap merapu, orang Johor la. But first thing first aku yakin ni mesti kawan pompuan aku yang tak abih2 nak test aku sama macam si Zaff dok buat, Ergh. ' Memang  depa ni suka test aku. Tapi kadang2 ada kelebihan dia sebab kita dapat bersedi kalau kena kacau dengan laki. Tak gitu?


Ermmm..


Siaplah kau kalau aku tau yang kau ni pompuan!


Terima kasih kerana baca sampai habis hahahaha.