Salam..macam besa minggu balik ja aku boleh update blog..Doing presentation for PPT soon...Ughh...Sekarang dah pakai BAND~ ada band 1-6..macam2 lahh kementrian dok buat kt pelajar..makin lama makin susah nak dpt good result..
 Aku xmau tulih pasal exam..tapi nk kongsi betapa 'happy'nya aku...benda ni jadi hari Rabu(2 Mei 2012) time semayang Asar..masa dok layan Al-Mathurat,tetiba kawan aku,Adibah cari aku kata ayah aku mai..aku tekejut gakk aa sebab haritu time call ibu,ibu kata abah nk p Lumut..aku macam xpercaya tapi buat2 pecaya stg kesian kat Adibah plk kann..hahaa..Bila aku keluaq,tengok kat Astaka, "eh2 memang Abahlah..!!" time dok pkai kasut tu aku dok sebak sbb abah sanggup visit aku sblm abah p Lumut..masa aku salam dgn abah,aku mmg nk nangis tapi aku tahan..sebab aku terlalu rindu kat abah,besalahh 2 bulan abah xbalik Penang..mmg time tu aku rasa terharu gilaa( aku pun pelik sebab selama ni xpernah jadi camni..) abah mai sat ja sbb driver dok semayang kt surau.pastu sebelum balik abah kata buat elo2 periksa nanti..Aku senyum ja..bila abah dh balik,aku naik dorm dan buat hujan..mmg kuat jgk aa mcam orang gila,..so what? aku kisah apa?? aku sayangg abah aku..
  Kadang2 aku bersyukur sebab Allah uji aku dengan dugaan ibu dgn abah xambi aku balik rumah sbb sibuk kat KL dgn adik aku lagi..dari dulu lagi abah dah suruh kami 4 beradik berdikari..dan aku rasa aku dah boleh 'stand on my own foot'..malaihlaa...aku akan jadi org first p belajaq kt oversea(INSYALLAH) sbb kak dgn abg aku dh dok kt Malaysia.....so,conclusionnya..aku rindu semua family aku tapi yg paling aku rindu mak aku.. I love my exultant familyy..
  Ada satu haritu aku kol mak aku and tanya dok buat apa..mak aku cakap dok siap2 p kenduri..semua ahli kluarga aku ada..aku sorang jaa telepas kt sini..xpaa laa..nasib.. But I hope they won't forget me cause I love them sooo much.!!!!!!!! ending dia... aku nangiss..anak manja..~
Moral value: sapa yang ada family dok dekat dengan dia,hargailah mereka kerana mungkin satu hari nanti anda akan merindui mereka sangat-sangat.dan waktu itulah hampa rasa dosa2 hampa dekat keluarga hampa akan menghantui hampa..segeralah bertaubat. LOVE YOUR FAMILY! :)
                                                          
p/s: aku rasa sekarang BI aku dh ada improvement lepas tcer Lela byk tunjuk ajar..Thanks teacher.!!

No comments: