Mereka.

Hola..Assalamualaikum peeps..Kabar anda bagaimana?? Just today want to share about my kerinduan kepada kak senior batch 0711..wahwah..terasa kehilangan mereka..tuptup depa dhh nak masok dah U..so, Semoga dapat mengharungi cabaran dlm their newwwwww  LiFee..~
First of all... the happy her, Siti Farzana Rosley
dia sangatlahh ohsemm dan suka senyumm..Wish you all the best kak! Don't ever forget me.. Klau kahwin ajak tau.!

hah,yang tdg hitam pulokk ,Kak Nursaffrina Ropiee.. the paling hingaq dalam dormm ..haha..I miss the memoriess soo badly :(


hhaa..the last onee... kakak Cina..hhehe..dia sangatlahh baik..Tangan seni wokk...Kak yg atas tu pon pndai gakk.. Goodluck for your further studies kak.! Wishing u all the best
*dia lahh kak angkat aku tapi telah dirampas oleh Athirah..(kejamnyaa ayat..kamiKONGSI) wahhaa bole pulakk kongsi..




So that's all for today..,Bubblebye dear peeps and Jupiter-lings... ngehngehngeh..~.~


P/s: Latihan Bicara Berirama xjadi...It's amazing you.!! :P

Aha.!

Assalamualaikum.. santapan untuk harinie...aku baru edit gambaa.. bestnyaa edit2 nihh...org yg dah terer mesti gelak bila tengok aku..aku xkisah..janji aku hapii... :)


aku menyukainyaa.! mak aku pndai buat candid..bhahhahaa..~


this is my sister..she is the one who're very ethusiasm and ask me to take her pics banyak2.. itu sangat amusing okay. *guna ayat bombastic pulak!..xpa laa..


my sister(tengah)..aku sangat berbangga dengan beliau..jadi Boss for site dkt UTP..Congrats.! tengok mata mereka..hitam dan cantik.!


and last skali..my very lovelylovely cousin..Kak Ima..She's staying in Auckland now..baru2 ni their 5th anniversary.. wishing you happy forever with your familyy..
the TwoAmazingKids: Abg Rayyan and Adik Aydan. LOVETHEMMILLIONZILLIONTIMES.!



So,that;s for today.. A very pulchitrunidous goodbye semuaa..!!!!! 



Assalamualaikum and hello peeps! #sambil melambai tangan dan buat muka mintak penampaq..lama xupdate blog an? so,cuti2 ni rugilah kalau xguna masa yang emas (?) utk tulih entry..but today I just want to share a story or something secret..*tudiaa semua pakat nak continue baca..(sambil membuat muka yakin)..
Yaa! benda rahsia itu adalahh.. Camane aku edit GAMBAR siap dengan bohh makeup lagii.. 
Afellowsaid:: laa tu jaa kaa?? aku pon reti..buang masa jaa aku bukak blog hangg..bek aku layan Mr The All Shared lagii baguihh..Terserah laa kalau nak baca ka xmau..this entri is specially dedicated to my besties forever and ever never end (panjanggnyaa), iaitu Wani <3..kesian kat diaa..die teringin nak tau website apa aku pakai utk edit gambaa.. contohnyaa camnie..


hahha..cantikknyaa diaa..~
So, hampa bukakk laa PicMonkey..nama cam lawakk,tapi enjoy aa bukak website tuu..dapat buang kedut.!! so, makcik2,nenek2 tu yang nak nmpk muda., soh laa cucu2 hampa bukak website nii...sure cantik !
#justkiddding..satgi tok aku tau mampus.~

So,Wani, get enjoy there..P/s: aku nak bagitau yang aku dah siap 6 essay.hehhe..mesti hg banyak lagii ann..? xpa gudluck dear... <3

Goodbye and Assalamualaikum..nahh,santapan rohani untokk hampa.
|
|
|
|




I wish I could tell you, Mom
how much you mean to me....
But there are no words to say
how much I admire you...
how much I appreciate you...
how much I thank you
for everything you've done. 

 “Allah, please, be with Mom in a special way.
Give her Your blessings throughout the day.
Show her the meaning, the reason for her to stay.
Let Your angels guard her; don’t let her go astray.
Help her see the good of Your work; keep the evil away.
Keep her smiling; dry her tears, if You may.
Let her that whenever there’s trouble,
She can turn to You; You’ll help her struggle.
Let her know that here on Earth,
She’ll never know what she’s really worth,
But up there, up there in Heaven,
She’s guarded by an angel, no, make that seven:


 I know how often I took you for granted
when I was growing up.
I always assumed you'd be there
when I needed you...
and you always were. 
But I never really thought about what that meant
till I got older and began to realize
how often your time and energy were devoted to me.
so now, for all the times I didn't say it before,
thank you, Mom...I love you so very much!
 
Happy Mother's Day to all mother's in the world .I just want to tell you that your children love you so much although they never wish it to you.. <3






 Salam..macam besa minggu balik ja aku boleh update blog..Doing presentation for PPT soon...Ughh...Sekarang dah pakai BAND~ ada band 1-6..macam2 lahh kementrian dok buat kt pelajar..makin lama makin susah nak dpt good result..
 Aku xmau tulih pasal exam..tapi nk kongsi betapa 'happy'nya aku...benda ni jadi hari Rabu(2 Mei 2012) time semayang Asar..masa dok layan Al-Mathurat,tetiba kawan aku,Adibah cari aku kata ayah aku mai..aku tekejut gakk aa sebab haritu time call ibu,ibu kata abah nk p Lumut..aku macam xpercaya tapi buat2 pecaya stg kesian kat Adibah plk kann..hahaa..Bila aku keluaq,tengok kat Astaka, "eh2 memang Abahlah..!!" time dok pkai kasut tu aku dok sebak sbb abah sanggup visit aku sblm abah p Lumut..masa aku salam dgn abah,aku mmg nk nangis tapi aku tahan..sebab aku terlalu rindu kat abah,besalahh 2 bulan abah xbalik Penang..mmg time tu aku rasa terharu gilaa( aku pun pelik sebab selama ni xpernah jadi camni..) abah mai sat ja sbb driver dok semayang kt surau.pastu sebelum balik abah kata buat elo2 periksa nanti..Aku senyum ja..bila abah dh balik,aku naik dorm dan buat hujan..mmg kuat jgk aa mcam orang gila,..so what? aku kisah apa?? aku sayangg abah aku..
  Kadang2 aku bersyukur sebab Allah uji aku dengan dugaan ibu dgn abah xambi aku balik rumah sbb sibuk kat KL dgn adik aku lagi..dari dulu lagi abah dah suruh kami 4 beradik berdikari..dan aku rasa aku dah boleh 'stand on my own foot'..malaihlaa...aku akan jadi org first p belajaq kt oversea(INSYALLAH) sbb kak dgn abg aku dh dok kt Malaysia.....so,conclusionnya..aku rindu semua family aku tapi yg paling aku rindu mak aku.. I love my exultant familyy..
  Ada satu haritu aku kol mak aku and tanya dok buat apa..mak aku cakap dok siap2 p kenduri..semua ahli kluarga aku ada..aku sorang jaa telepas kt sini..xpaa laa..nasib.. But I hope they won't forget me cause I love them sooo much.!!!!!!!! ending dia... aku nangiss..anak manja..~
Moral value: sapa yang ada family dok dekat dengan dia,hargailah mereka kerana mungkin satu hari nanti anda akan merindui mereka sangat-sangat.dan waktu itulah hampa rasa dosa2 hampa dekat keluarga hampa akan menghantui hampa..segeralah bertaubat. LOVE YOUR FAMILY! :)
                                                          
p/s: aku rasa sekarang BI aku dh ada improvement lepas tcer Lela byk tunjuk ajar..Thanks teacher.!!