Assalamualaikum w.b.t..Minggu ni budak ostel balik..,then my mum xbalik sebab adik aku ada xtra class and abah p Sarawak for work...So,aku dok rmh Ida Arina,my friend smpai Ahad ni..kadang2 sedih jugak laa sebab mak org len dpt mai tengok anak depa,amek anak depa bokbalik umah and spent time together..pastu share prob semua dgn family..but ME?? Just alone here~ kakak: UTP..adam: tempat dia la..ibu,abah n bi: KL..tapi aku xlaa kesahh sangat sbb aku taw depa sibuk..patu kak dorm aku tanya "bole ampa duk tnpa mak hampa..kami xboleh..mesti nti nangis pnye".. emm...ntahhla kak...terpaksa kott...Tp walaupun mak aku xdak,aku xbole jdi mcm budak malas..kena blajar rajin2 nk buktikan yg aku bole berdikari..mmg tu pun prinsip  family aku..hemm...ok lahh..nak buat homework...wslm~ #rumah Ida cantik sangatt..


p/s: Ma,Abah..I Miss You so Much.bye~