Alhamdulillah..



Assalamualaikum..Akhirnya dapat jugakk editt blogg bagi cantik mcm biasa..huhh..jenoh gak laa...Nasib ada orang tolong..Sorii kalau buruk..~

nothing

hai..selamat malam..

Wordless Wednesday


Salam..tengokk dak gambar atas..wow! seryes smart gilaaa.....

berasa tertekan.~



quotediaryofficial:

CLICK HERE for more life, love, friendship and inspiring quotes!


Salam..today I wanna share something suprising.. It was, AKU TAK BUAT SATU HOMEWORK LAGI. geggegegeggegegegeggege... dah hari Rabu dh oiii..! bila aku pikiaq balik,ni semua salah teknologi sebab cipta laptop,phones semuaa..habihh semua budak2 xbolehh buat homework..arrgghhhhhhhhhh.. nk pau sapa soh buadd nii...tensionnyaaa.....sapa nak tolong...?? kalau kak aku ada,tak jadi macam niii....hurmm...

kisahkisahkisah



Salam..cuti ni hampa p mana?? Aku xgi mana pon..just dok rumah nenda tersayang sampai abih cuti..aku kena jaga tok aku because she just had done the pembedahan for mata beliau..boh kanta baru sebab ada kartrek and blablabla..so,start dari kerja rumah sampai kerja dapur semua aku kena buat...first tu rasa mcm 'ergghhh' jugakk tapi bila dah lama2 best jugak tolong org..dapat PAHALA kan?? pengajaran yang aku dapat dr buat keja nihh adalah aku dah pndai masak..yg paling best 'nasi goreng berapi' haa...hampa xtau cmna nk buadd tapi hakikatnya aku taw..hhahhehooheohoe..~tapi yg aku nak cita pasal buat cekodok tak jadi..
 Kisah bermula bila anti ros bagi pisang kaler hijau yang dan masakk dan sgt sesuai utk dibuat cekodok..so,aku dgn eagernya nk try laaa...aku pun boh la bahan2 diaa mcm lenyek pisang,boh gulagaram,tepung sikit...tapi silap aku sbb xbiarkan dia jd keras dulu..lps boh semua tu aku teroih gorengg....nak taw x jadi apaa?? jadi macam apom lenggang..hahhaa...hodoh siot.!!! dah la hitamm,tak masak sekerat pulakk..mmg gilaa laa...
nasibb baik tok aku p hospital p check up mata...then,petang tu anti jan mai pastu aku soh dia ajar buat cokodok...hahhaa..beza sungguh dengan yang aku buad..xpaa baru belajarrr....that's all....bYe .=.='


cekodok.cekodok.cekodok..~

Speechless~

aku malaih nak editt belog...jom layann~